Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Η κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζει τις προβολές ταινιών στη αυλή του νηπιαγωγείου Νίκαιας την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 21:15 με την Αμερικανική ταινία «Ο γητευτής των αλόγων» σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τους: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Σαμ Νίλ, Νταϊάν Γουίστ, Κρις Κούπερ, Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκολας Έβανς που αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

«Ένα χιονοσκέπαστο πρωινό, κοντά στη Νέα Υόρκη, μια δεκατριάχρονη κοπέλα, η Γκρέις Μακνήλ, και ο Πίλγκριμ, το άλογό της, παρασύρονται από μια νταλίκα. Αν και βαριά πληγωμένοι, επιζούν και οι δυο, αλλά με βαριές συνέπειες, σωματικά και ψυχικά. Το άλογο μοιάζει να έχει τρελαθεί κι ο κτηνίατρος προτείνει να του κάνουν ευθανασία, αλλά η Άννυ Γκρέιβς, μητέρα της Γκρέις, αρνείται κατηγορηματικά.

Κάπου στη Μοντάνα, υπάρχει, μαθαίνει ένας “γητευτής” που θεραπεύει τέτοια άλογα. Και η Άννυ δεν διστάζει. Με την κόρη της και τον Πίλγκριμ διασχίζει την ήπειρο, σαν τους παλιούς πιονέρους, για να τον βρει. Ο άνθρωπος αυτός, ο Τομ Μπούκερ, ζει σε μια περιοχή απίθανης ομορφιάς. Εκεί, κάτω από τον μαγευτικό ουρανό της Μοντάνα, γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας και η ζωή όλων αλλάζει για πάντα….»

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ