ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΦΑΡΚΑΣ

Προσύμφωνο για υπογραφή συμβολαίου 2 ετών έχει υπογράψει η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον διεθνή Σλοβάκο ποδοσφαιριστή Πάβολ Φάρκας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της.

Στην ίδια ανακοίνωση οι «βυσσινί» σπεύδουν να ενημερώσουν και για τους λόγους αποχώρησης του Σλοβάκου από την Ξάνθη, αναφέροντας τα εξής:

“Ο Πάβολ Φάρκας αγωνίζεται στη θέση του αριστερού στόπερ, είναι 31 ετών κι έχει ύψος 1,92μ. Έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε την τελευταία 3ετία ήταν οι εξής: 2013-14 η Ιταλική Τερνάνα με 28 συμμετοχές και 1 γκολ, 2014-15 η Πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν Καμπάλα με 13 συμμετοχές και 1 γκολ και το 2015-16 στο 1ο εξάμηνο η ΠΑΕ Ξάνθη με 8 συμμετοχές. Από την ΠΑΕ Ξάνθη αποχώρησε λόγω της επιστροφής του Γούτα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποχρεωτικά έπρεπε να παίζει και της μεταγραφής του Καρυπίδη.

Ο Πάβολ Φάρκας έρχεται σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως, αφού περάσει ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ όπου θα υπογράψει το 2ετές του συμβόλαιο.”

Αναμενόμενη εξέλιξη, με το όνομα του ποδοσφαιριστή να «παίζει» γερά από χθες, ενώ αναμένεται πλέον και η επίσημη ανακοίνωση για το «τέλος» του Λεάντρο, που ούτως ή άλλως δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Ελατοχώρι.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ