ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ «ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ»

Απίστευτες καταγγελίες του υπουργού παρά των πρωθυπουργώ

Καταγγελίες – φωτιά του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ για τα κυκλώματα των διακινητών λαθραίων τσιγάρων, που κοστίζει στη χώρα από διαφυγή φόρων, πάνω από 700 εκατομμύρια το χρόνο. Χωρίς να υπολογίζουμε τις απώλειες εισοδήματος όσων πωλούν καπνικά προϊόντα (περίπτερα κλπ).

Μιλώντας σήμερα 13.07.16 στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου – REAL FM, ο Υφυπουργός είπε τα εξής:

«Ένα από τα πράγματα που έχει βάλει μπροστά η κυβέρνηση, είναι η πάταξη της διαφθοράς. Βρίσκω την ευκαιρία να καταγγείλω το εξής, καθώς ετοιμαζόμαστε να φέρουμε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών.

Τα πράγματα έχουν «χοντρύνει» μετά από ορισμένες καθοριστικές αποφάσεις μας.

Πιο συγκεκριμένα, εμείς, ως κυβέρνηση, πήραμε την εκτύπωση της ταινίας ασφαλείας από ιδιώτη, που την έδινε το κράτος μέχρι σήμερα και δώσαμε αυτή την εκτύπωση στη Τράπεζα της Ελλάδος, για να είμαστε 100% εξασφαλισμένοι πως ό,τι δίνουμε ως παραγγελία, αυτή η παραγγελία θα εκτελείται. Χωρίς να μέμφομαι τον ιδιώτη. Δεν θέλω να του προσάψω τίποτα.

Όμως, έχουν αρχίσει τα περίεργα πράγματα…

Επιστολή με σφαίρα στον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη.

Σε έναν από τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα μας, βράδυ, «φουσκωτοί» τον περίμεναν έξω από το σπίτι του, τον έπιασαν από το λαιμό και του είπαν «σκέψου τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου».

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφορούσε, ότι ο κ. Αλεξιάδης και εγώ, οι δυο μας, έχουμε κάνει business, έχουμε κοινές επιχειρήσεις. (Για να μας προβοκάρουν και αποδομήσουν).

Αυτές λοιπόν τις αθλιότητες, τις οποίες έχω δώσει και στις Εσωτερικές Υποθέσεις για διακρίβωση, αλλά τα έχουμε δώσει και στην Ελληνική Αστυνομία.

Μας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να τις δημοσιοποιήσουμε και να στείλουμε ένα μήνυμα:

Όσο μας απειλούν και μας εκβιάζουν, τόσο πιο βαθιά θα μπαίνουμε σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο της εγκληματικής οργάνωσης, που αφορούν και τα τσιγάρα και αύριο μεθαύριο και των καυσίμων.

Τέλος, το Μαξίμου είναι πλήρως ενημερωμένο για όλα αυτά που καταγγέλλω».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com