ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΟΡΗΓΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Αδάμ και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου σας ενημερώνει ότι το Επιμελητήριο Λάρισας πρόκειται να συμμετάσχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται από την HELEXPO στις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Φέτος το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Η έκθεση συνιστά στιγμή-ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το Επιμελητήριο Λάρισας παρέχει στα μέλη του ΔΩΡΕΑΝ χώρο έκτασης 62 τ.μ. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 81η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 18 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Λάρισας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι μόνο ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Τσολάκη Αικατερίνη, τηλ. 2410536900.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ