ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά και τις εξαγγελίες του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου, κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα, προέβη στη παρακάτω δήλωση:

“Η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου στη Λάρισα, απέδειξε περίτρανα ότι οι κυβερνώντες ζουν σε παράλληλο σύμπαν, προκαλώντας εντύπωση και θλίψη. “Εντύπωση”, γιατί ένας Υπουργός της Αριστεράς δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνοδεύεται από αστυνομικές διμοιρίες, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια υπηρεσιακή επίσκεψη. Προφανώς όλα όσα υποστήριζαν τα προηγούμενα χρόνια ήταν, και αυτά, αυταπάτες. “Θλίψη” γιατί ο υπουργός ήρθε στη Λάρισα χωρίς να ανακοινώσει τίποτα νέο στους αγρότες που τον περίμεναν με κάποια ελπίδα.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, “ξέχασε” τις προεκλογικές του υποσχέσεις και τα παράλληλα προγράμματα. “Απέφυγε” να μιλήσει για τις εξωφρενικές αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ, για το “κομμένο” αγροτικό πετρέλαιο, την αύξηση του ΦΠΑ που έφερε ανατίμηση στα γεωργικά φάρμακα, την πρωτόγνωρη αδιαφορία στις απώλειες στο ζωικό κεφάλαιο και την απαξίωση του ΕΛΓΑ  – μέσα και από την τελευταία τροπολογία που ψήφισε η βουλή – με αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην καταγραφή ζημιών σε φυτικό κεφάλαιο και υποδομές.

Μίλησε, ο Υπουργός  για χρονοδιάγραμμα  πληρωμών – εκκρεμοτήτων. Πληρωμών όμως, που ο ίδιος υποσχόταν ότι θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Πληρωμών, που θα έπρεπε να είχαν εξοφληθεί “το αργότερο” ως το τέλος Ιουνίου, σύμφωνα και με δηλώσεις του.

Όσο για τη φέτα και για τις “μικροπολιτικές αγυρτείες και σκοπιμότητες” που μας αποδίδει…  Αλήθεια που ήταν ο υπουργός, όταν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες “προστάτευαν” τα ΠΟΠ προϊόντα τους και “όλως τυχαίως”, μόνο τα δικά μας έμειναν εκτός; Στην κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι το “παραμύθι τους”, πως για όλα φταίνε οι άλλοι, έχει πλέον παλιώσει.

Στην πρώτη επίσκεψη του στη Λάρισα, ο υπουργός είχε τη δικαιολογία, πως δεν γνώριζε. Μετά από δυο εκλογικές αναμετρήσεις και την παραμονή του επί 1,5 χρόνο στην ίδια θέση, δικαιολογίες δεν υπάρχουν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ