ΑΕΛ: ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ “MEDIA DAY” ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Περίσσευε η αισιοδοξία στη σημερινή ανοιχτή συνάντηση των δημοσιογράφων με τους διοικούντες, τον προπονητή αλλά και ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που πραγματοποιήθηκε στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ο πρόεδρος Α. Λιόντος, ο τεχνικός διευθυντής Θ. Κυπαρίσσης και τα μέλη της διοίκησης κκ Ντελόπουλος και Παλαιοχωρλίδης αναφέρθηκαν στην μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας «που συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα», καθώς και στον προγραμματισμό των φιλικών προετοιμασίας, με την ανακοίνωση 2 ακόμη φιλικών με Ατρόμητο και Βέροια, μέσα στον Αύγουστο.

Εξάλλου ειδική αναφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με τους οργανωμένους έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Θ. Κυπαρίσσης απευθύνοντας έκκληση να βρεθεί λύση, αφού όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «η δύναμη αλλά και η ψυχή της ομάδας παραμένει ο κόσμος της».

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και τις συνθήκες προετοιμασίας εμφανίστηκε και ο προπονητής της ΑΕΛ Α. Αναστασιάδης, που στάθηκε ιδιαίτερα και στο γεγονός πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

“ Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας και θέλουμε να απολαύσουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας στο τέλος της χρονιάς.  Οτιδήποτε άλλο πούμε εδώ είναι περιττό”, κατέληξε λακωνικά ο κόουτς των «βυσσινί».

Αισιόδοξοι τέλος εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που περιέγραψαν πολύ καλό κλίμα και σκληρή δουλειά κατά την προετοιμασία, ενώ όλοι τους στάθηκαν ιδιαίτερα στην ανάγκη συμμετοχής του κόσμου στη νέα προσπάθεια, απευθύνοντας έκκληση για «γεμάτο γήπεδο που θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων».

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ