Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με αφορμή την επιτυχία της Λαρισαίας νεαρής αθλήτριας Δ. Παπανικολάου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων με τη μικτή ομάδα του open water, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων στο νομό Γ.Κατσιαντώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Μας πλημμύρισε από συναισθήματα η 15χρονη Λαρισαία αθλήτρια Δήμητρα Παπανικολάου… που ανέβασε τη χώρα μας στο βάθρο της επιτυχίας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με την μικτή ομαδική στην Open Water, στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων στο Αννεμασσέ της Γαλλίας.

Κόπιασε, δούλεψε σκληρά και τίμησε τα χρώματα της Εθνικής ομάδας με μια ξεχωριστή εμφάνιση που μας γέμισε με ρίγη υπερηφάνειας. Αν και μόλις 15 ετών η Δήμητρα Παπανικολάου μας έπεισε ότι είναι μια αθλήτρια με επίπεδο, ήθος ,αρχές και γερές βάσεις από τους γονείς της και τους προπονητές της.

Είμαι σίγουρος ότι έχουμε να ζήσουμε ακόμη πολλές δόξες από την ταλαντούχα αθλήτρια που βρίσκεται ήδη στην κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο.. Σε ευχαριστούμε Δήμητρα για την τιμή που μας έκανες να δούμε την ελληνική σημαία να κυματίζει ψηλά…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ