ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LEADER ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ, ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις του τοπικού πληθυσμού για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 και διοργανώθηκε  την Τρίτη 12.07.2016 εκδήλωση  διαβούλευσης από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ – A.A.E. – O.T.A. ‘’ΑΕΝΟΛ Α.Ε.’’ στο Δήμο Τυρνάβου στην αίθουσα του Εμμανουήλειου Πνευματικού Κέντρου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος και η διευθύντρια της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. κ. Σεβαστή Μπασδέκη  παρουσίασε  το πρόγραμμα και τις δράσεις του.   Η εκδήλωση είχε στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-απόψεων-ιδεών, καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).

ΑΓΙΑ

AGIAΕπίσης την ίδια μέρα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγιάς. Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος και τα στελέχη της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. κ. Αθηνά Χαρταλάμη και κ. Παπαγεωργίου Ιωάννα, παρουσίασα το πρόγραμμα και τις δράσεις του. Η εκδήλωση είχε στόχο την  δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-απόψεων-ιδεών, καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Επιτροπής.

ΚΙΛΕΛΕΡ

Ανάλογη εκδήλωση διοργανώθηκε  την Τετάρτη 13.07.2016 στο Δήμο Κιλελέρ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ