ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΤΑΝΟ…

 

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή Τυρνάβου με αφορμή τις διαμαρτυρίες κατοίκων της συνοικίας Αγίου Δημητρίου για την εικόνα που παρουσιάζει πλάτανος στην περιοχή, εξέδωσε η Δράση Πολιτών. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

“Δημότες, που κατοικούν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, διαμαρτύρονται  εντόνως για την άσχημη συμπεριφορά και την εγκατάλειψη που βιώνουν από τη δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση.

Αιτία των διαμαρτυριών τους (μια από τις πολλές) είναι ένας πλάτανος που εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών που παίζουν κυριολεκτικά μέσα στα κλαδιά του, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την πρόσβαση μιας οικογένειας στο ίδιο της το σπίτι.

?
?

Επιτέλους, το όλο θέμα δεν είναι κάτι το δυσεπίλυτο, που απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες εκ μέρους του κ. Σαρχώση. Ας βάλουν κάποιον άνθρωπο να κλαδέψει και να περιποιηθεί τον πλάτανο, έτσι ώστε και οι περίοικοι να ηρεμήσουν, και τα παιδάκια να παίζουν με ασφάλεια, και να αναβαθμιστεί η αισθητική του περιβάλλοντος χώρου.

Ας μην πνίγονται σε μια κουταλιά νερού οι διαχειριστές του δήμου, προκαλώντας τη θυμηδία όλων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ