ΚΟΛΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ευκαιρίες για κολύμπι για όλους τους  μικρούς Κατασκηνωτές, προσφέρονται τόσο από τη δημοτική πισίνα της Νεάπολης όσο και από το Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Τα παιδιά των προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων, που εδρεύουν στη Γιάννουλη, «οι Σίφουνες», είχαν την ευκαιρία αυτή την Πέμπτη, να  επισκεφτούν το Κολυμβητήριο και με τη βοήθεια  των προπονητών του Ν.Ο.Λ. ήρθαν σε επαφή με τα μυστικά, τα οφέλη και την ευεργετική επίδραση της κολύμβησης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η κ. Θεοδώρου Λ. σε συνεργασία με την κ. Κατσάνου Ι. επισήμαναν στα παιδιά ότι ο αθλητισμός είναι βασικό στοιχείο στη ζωή κάθε ανθρώπου που προσέχει την υγεία του. Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι: «Είτε ρωτήσεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό, είτε ένα τυχαίο άνθρωπο που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την άθληση, η απάντηση που θα πάρεις είναι η ίδια».

Τα παιδιά συνόδευσαν οι κ. κ. Ζούκη Π. και Μακρή Α. και στο τέλος της ενημέρωσης, είχαν χρόνο για χαλάρωση, πολύ παιχνίδι,  μπάνιο και βουτιές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ