ΝΕΑ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

Αναμφισβήτητα η πολύχρονη πορεία της ξεχωρίζει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, με το όνομα της Λάρισας να ξεπερνά τα σύνορα της χώρας εξαιτίας της!

Ο λόγος για τη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, που υπό τις άοκνες προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά του καλλιτεχνικού διευθυντή της Γκες Μίχωφ και των συνεργατών του, αλλά και τη στήριξη της εκάστοτε δημοτικής αρχής, κάνει περήφανη την πόλη.

Νέα πρόκληση λοιπόν για τα παιδιά της, καθώς θα πάρουν μέρος στην περίφημη παράσταση «Λίμνη των Κύκνων», χορεύοντας δίπλα σε σπουδαίους του είδους, μελών του ξακουστού «Russian Ballet Theater», σε μια μοναδική παράσταση την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ.

Πολλά κιλά… ιδρώτα μαθαίνουμε «καταθέτουν» ήδη οι Λαρισαίοι χορευτές, που υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας χορού Κ. Μπούτου και του Γ. Μίχωφ, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πολυαναμενόμενη παράσταση.

«Φωτιά» και στο γνωστό τηλεφωνικό νούμερο 2410621209 του Θ.Θ, για πληροφορίες και εισιτήρια, με τους Λαρισαίους να στηρίζουν όπως όλα δείχνουν την αξιόλογη προσπάθεια.

Καλή επιτυχία…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ