ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ (ΦΩΤΟ)

Παλαιστές από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν αυτό το Σάββατο  στα παράλια της Λάρισας και συγκεκριμένα στα Μεσσάγγαλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο, το οποίο  παρακολουθήσουν πλήθος επισκεπτών και είχαν   τη δυνατότητα να δουν από κοντά συγκλονιστικές μονομαχίες στην άμμο.

παλη9Η διοργάνωση των Αγώνων ήταν  υπό την αιγίδα της η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης με την υποστήριξη στην προσπάθεια αυτή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τεμπών και  του Συλλόγου ιδιοκτητών καταλυμάτων .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό όπως  και βράβευσαν την Ελληνική  ομοσπονδία, ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης κ.Αθανάσιος Παιδής. Επίσης παραβρέθηκαν  ο αντιπεριφερειάρχης κ.Δημήτρης Παπαδημόπουλος ,ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων  κ.Νικόλαος Καλτσάς , ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Αχχιλέας Διψάνας , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Βασίλης Ζάχος, Γεώργιος Νικολάου , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ και Πρόεδρος του κοινωνικού Παντπαλη2 παλη4 παλη5 παλη6 παλη7 παλη8οπωλείου  κ. Λάμπρος Ζάρρας , πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων ,συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν τους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ