ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επιστολή στο paidis.com με την οποία εκφράζει σοβαρά παράπονα για τη συμπεριφορά του δημάρχου Τυρνάβου στο πρόσωπό της, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί του για μια οφειλή που έχει ο δήμος απέναντί της, εκφράζει γνωστή επαγγελματίας του Τυρνάβου, τα στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση της σελίδας.

Οπως αναφέρει ενώ έχει κερδίσει εδώ και ένα και πλέον χρόνο αγωγή με την οποία καλείται να της καταβάλει ο δήμος συγκεκριμένο ποσό για υπηρεσίες που παρείχε ως επαγγελματίας, μέχρι σήμερα δεν της έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ παρά τις υποσχέσεις που της έχουν δοθεί κατά καιρούς.

Παράλληλα όπως αναφέρει στην επιστολή της όταν επισκέφθηκε μαζί με τη δικηγόρο της το γραφείο του δημάρχου τον Ιούνιο απαιτώντας μία οριστική απάντηση για το πότε θα εξοφληθεί η οφειλή, ο δήμαρχος την έβρισε και της ζήτησε να φύγει από το γραφείο, επειδή ενοχλήθηκε που τον προσφώνησε με το όνομά του και όχι ως κύριε δήμαρχε…

Μάλιστα η επαγγελματίας όπως ανέφερε στο paidis.com θεώρησε φυσιολογικό να αποκαλέσει με το όνομά του τον κ. δήμαρχο λόγω της πολύχρονης γνωριμίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το περιστατικό, η επαγγελματίας, όπως αναφέρει, προχώρησε στη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής με στόχο να κάνει κατάσχεση σε περιουσία του δήμου για τα χρήματα που της οφείλονται κατά της οποίας ασκήθηκε ανακοπή από το δήμο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ