«ΚΛΗΡΩΝΕΙ» ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς μετά το χθεσινό πρωινό ρεπό συνεχίστηκε από το απόγευμα της Κυριακής η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι Πιερίας, την ώρα που συνεχίζονται οι δοκιμές ποδοσφαιριστών από το προπονητικό τιμ, ενώ το απόγευμα οι «βυσσινί» θα μάθουν και το όνομα του πρώτου αντιπάλου τους στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου,

καθώς στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η διοργανώτρια αρχή, με ανακοίνωση της, έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο «ΔΑΪΣ», στο Μαρούσι.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Την ίδια ώρα στο Ελατοχώρι συνεχίζονται και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να εξετάζουν δύο περιπτώσεις, του Γάλλου επιθετικού Ιμπραήμ Κειτά και του 22χρονου Αλβανού μισοεπιθετικού Αρντίτ Χοτζάι.

Πιο  συγκεκριμένα, ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός Ιμπραήμ Κεϊτά ξεκίνησε να παίζει στις ακαδημίες της Γούλβς, ενώ τη σεζόν 2015-2016 βρέθηκε στην Κοσίτσε στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της Σλοβακίας, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Αρντίτ Χοτζάι, που βρίσκεται από το Σάββατο στο Ελατοχώρι, είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1994 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Φλαμουρτάρι στην οποία μάλιστα έγινε επαγγελματίας το 2012. Στη συνέχεια μεταπήδησε τη σεζόν 2013-2014 στην Χιμάρα και είχε 12 συμμετοχές χωρίς όμως να σκοράρει. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Αρντίτ Χοτζάι αγωνίζεται στην FK Bilys Ballsh με την οποία έχει σημειώσει 12 γκολ σε 56 συμμετοχές στο αλβανικό πρωτάθλημα.

ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται στην Αθήνα και νέα συνάντηση των Κούγια-Πηλαδάκη, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για το θέμα του γηπέδου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ