ΧΩΡΙΣ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ» ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Χωρίς, τουλάχιστο προς το παρόν, την ανακοίνωση του «μεγάλου» ονόματος φαίνεται πως ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας της ΑΕΛ, ενώ η κλήρωση με τη Βέροια για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος μοιραία έφερε και ανατροπή στο σχεδιασμό.

Έτσι το πρώτο φιλικό που θα δοθεί στο στάδιο Αλκαζάρ θα είναι στις 27 Ιουλίου με αντίπαλο την Κέρκυρα, ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Λεβαδειακό (30/7), Πανιώνιο (3/8), Ξάνθη (10/8) και Παναιτωλικό (13/8).

Σε ματαίωση φαίνεται πως οδηγείται η φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο λόγω του αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ εντός έδρας θα γίνει το ματς με αντίπαλο την Ξάνθη και εκτός η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με την έδρα του αγώνα με το Λεβαδειακό να μην έχει ορισθεί ακόμη.

Με δεδομένες πάντως τις παραπάνω ημερομηνίες θεωρείται αυτονόητο πως η ΑΕΛ απέρριψε την πρόσκληση για συμμετοχή της στο τουρνουά της Μπεσίκτας, που ως γνωστό είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 4-8 Αυγούστου.

ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Εξάλλου με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου και κυρίως τις αντιδράσεις φιλάθλων αναφορικά με την επιστροφή της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Α. Κούγιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“ Αντιλαμβάνομαι πως έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανασφάλεια στους οπαδούς μας, για το αν τελικώς η ομάδα χρησιμοποιήσει σαν έδρα της το AEL FC ARENA. Έχω πληροφορηθεί με πολύ μεγάλη μου λύπη πως υπάρχουν ορισμένες ακραίες τοποθετήσεις από διάφορους στο ραδιόφωνο μας. Θα παρακαλούσα αυτή η συζήτηση να τελειώσει σήμερα και να διαβεβαιώσω όλους πως τόσο εγώ όσο και ο κ. Πηλαδάκης συνεργαζόμαστε μαζί καθημερινά και είμαι βέβαιος πως τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε μια οριστική λύση για να χρησιμοποιείται  το AEL FC ARENA τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο μας. Προσωπικά, μου είναι αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδο που χτίστηκε μόνο για αυτήν και είμαι έτοιμος να κάνω τις μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες αλλά έχω την αίσθηση πως και ο κ. Πηλαδάκης είναι έτοιμος για το ίδιο. Κάνω έκκληση σε κάθε περίπτωση να σταματήσει η συζήτηση γι’ αυτό το θέμα.”

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε κίνηση από πλευράς ΠΑΕ για αίτηση χρήσης του σταδίου Αλκαζάρ, δείγμα αν μη τι άλλο πως η υπόθεση, όπως και οι όποιες συζητήσεις, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ