H SEX EDITOR ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ

H Σχολή Αποπλάνησης ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 και ξεκίνησε αρχικά με digital τάξεις. Σκοπός της ήταν να εκπαιδευτούν από την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη γυναίκες και άντρες πάνω στην ολοκληρωτική κατάκτηση.
Τα γκρουπ χωρίστηκαν σε αντρικά και γυναικεία, και οι μαθητές της sex editor εκπαιδεύονταν για μήνες πώς θα κάνουν κάποιον ή κάποια να τους ερωτευτεί ολοκληρωτικά, βήμα βήμα. Από το πρώτο βλέμμα στην πρώτη ατάκα, από εκεί στα δυνατά sms και στα συναισθηματικά τηλεφωνήματα, από εκεί στα ραντεβού με μαγεία και το σεξ με πολύ πάθος, και από εκεί σε μια ζωντανή σχέση με διάρκεια.

Η θεωρία της Σχολής Αποπλάνησης βασίζεται κυρίως σε απίστευτα ευρήματα ανθρωπολόγων για το πώς ερωτεύεται o ανθρώπινος εγκέφαλος. Ήταν έργο ζωής για την Ειρήνη Χειρδάρη, και της πήρε χρόνια να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη θεωρία και να την μετατρέψει σε πρακτικά tips.

Η επιτυχία ήταν μεγάλη. Tα ποσοστά των μαθητών και των μαθητριών που μπήκαν κατευθείαν σε μεγάλους έρωτες μετά το τέλος της εκπαίδευσης είναι 8 στους 10.

Ο σκοπός των DVD που ακολούθησαν αμέσως μετά τις ιντερνετικές τάξεις, ήταν για να μπορούν να έχουν την βασική εκπαίδευση όσοι δεν χώρεσαν ή δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν τα ομαδικά γκρουπ. Η μαγική φόρμουλα της Σχολής Αποπλάνησης έτσι, βγήκε πρόσφατα επίσημα στην αγορά και μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει στο DVD player ή το κομπιούτερ του.

Σε αυτές τις δύο κασετίνες θα βρείτε πλέον όλη τη θεωρία για την ολοκληρωτική κατάκτηση του άντρα και της γυναίκας:

Μικρά και μεγάλα μυστικά, µε τα οποία η Ειρήνη Χειρδάρη οδήγησε σε δυνατούς έρωτες τους singles, άντρες και γυναίκες, στους οποίους έκανε συμβουλευτική σαν sex editor, counselor, dating coach και sex coach. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικούς λόγους (αν ασχολείστε επαγγελματικά με τις ερωτικές σχέσεις, σαν συμβουλευτικός ψυχολόγος, life coach, relationship coach, dating coach κλπ) όσο και για προσωπικούς. Κάθε κασετίνα αποτείται από έξι σεμινάρια που αλλάζουν ζωές:

1. H ευγενής Τέχνη της Αποπλάνησης: Πώς γίνεσαι πλανεύτρα/παίκτης, πώς καλλιεργείς τη φυσική έλξη, το σεξ απίλ και τη γοητεία, πώς κατακτάς την αυτοπεποίθηση.

2. Η Γλώσσα του Σώματος: Κινησιολογικά μυστικά για να φλερτάρεις αποτελεσματικά και τεχνικές για να κοιτάζεις με εύγλωττο τρόπο το αντικείμενο του πόθου σου.

3. Μίλα του/της: Πώς, με τα πρώτα κιόλας λόγια, τον/την αποπλανείς συναισθηματικά (τον/την γραπώνεις από την καρδιά) και τον/την προκαλείς πνευματικά (ελέγχεις το μυαλό του/της).

4. Κάθε αρχή και δύσκολη
; Όχι πάντα: Τα do’s και τα dont’s στα πρώτα τηλεφωνήματα και ραντεβού. Με απλές αλλαγές στη συμπεριφορά σου, μπορείς να κάνεις έναν άντρα/ μια γυναίκα να σε σεβαστεί και να σε δει σαν ενδεχόμενο μεγάλο του/ της έρωτα. Γιατί αν δεν σε σεβαστεί, δεν θα σε αγαπήσει.

5. Η Θεωρία της Κατάκτησης: Πώς κάνεις έναν άντρα/ μια γυναίκα να σε ποθεί, να μην μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και να σε αγαπά για πάντα. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, να σε ερωτευτεί ταυτόχρονα µε τρία διαφορετικά εγκεφαλικά συστήματα: λαγνεία, ρομαντική αγάπη, συντροφική αγάπη.

6. You’ve got the Power: Πώς να µη γίνεις δεδομένη/ος και να µη χάσεις τη δύναμή σου, όσο ερωτευμένη/ος κι αν είσαι.

govastileto.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ