ΑΕΛ: ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σε μίνι φιέστα αναμένεται να εξελιχθεί το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο την Ξάνθη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, καθώς στο περιθώριο της αναμέτρησης θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA, παρά τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του γηπέδου, που «στέλνουν» την ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, τουλάχιστο για τα φιλικά προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“H  FOOTBALL LEAGUE απέστειλε το κύπελλο του Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE στην πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μαζί με το κύπελλο απεστάλησαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών μας.

Ως ημέρα απονομής ορίσθηκε η ημέρα του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Την απονομή θα την κάνουν από κοινού ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE την ημέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, Σπύρος Καλογιάννης και ο νέος πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE Στέλιος Σφακιανάκης .

Την ίδια μέρα οι κ.κ. Σφακιανάκης και Καλογιάννης θα απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους κ.κ. Αλέξη Κούγια και Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στην ΑΕΛ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της  FOOTBALL LEAGUE αλλά και για την συνολική τους προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο”.

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Εξάλλου σύμφωνα με ενημέρωση η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο (2/8) που ορίστηκε μόλις 24 ώρες πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί κανονικά, με τον Άγγελο Αναστασιάδη προφανώς να χρησιμοποιεί διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com