ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΤΜ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΛΕΙΑ 35.000 € ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Ισχυρή έκρηξη που προκάλεσαν άγνωστοι σε μηχάνημα ΑΤΜ αναστάτωσε τα ξημερώματα τη Νίκαια της Λάρισας, με τους θρασύτατους δράστες να αποχωρούν με λεία άνω των 35.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έδρασαν λίγο μετά τις 5 το πρωί, οπότε και προκάλεσαν την έκρηξη προξενώντας παράλληλα και εκτεταμένες υλικές ζημιές στο μηχάνημα ανάληψης μετρητών που βρίσκεται στο κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας αλλά και στο εσωτερικό του κτιρίου, που δείχνει κυριολεκτικά βομβαρδισμένο, για να αποχωρήσουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά με τη λεία τους.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, που ειδοποιήθηκε από το συναγερμό, με τους δράστες ωστόσο να έχουν προλάβει να διαφύγουν με ΙΧ, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο και καμένο σε αγροτική περιοχή.

Όπως εκτιμούν ειδικοί το γεγονός πως το ΑΤΜ βρισκόταν δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων απέτρεψε τη χρήση εκρηκτικών, με τους δράστες πιθανότατα να χρησιμοποιούν μέθοδο με τη χρήση αερίου, ενώ από την ισχυρότατη έκρηξη ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ