Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: ΔΥΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τις αθλήτριες Καραναστάση Κατερίνα και Γίτση Ιωάννα και την επάνοδο της αθλήτριας του συλλόγου Καρανικόλα Ειρήνης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.  

Η Κατερίνα Καραναστάση είναι τελειόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτόνων και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.Η Κατερίνα έχει μεγάλη εμπειρία καθώς την αγωνιστική περίοδο 2015-16 αγωνιζόταν με την ΕΑΛ Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και κατα τη διάρκεια των σπουδών της στο Βόλο αγωνιζόταν με την ομάδα της Αργούς Βόλου στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Η Ιωάννα Γίτση είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου. Η Ιωάννα την αγωνιστική περίοδο 2015-16 αγωνιζόταν με την ΕΑΛ Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και κατα τη διάρκεια των σπουδών της στη  Κομοτηνή  αγωνιζόταν σε ομάδα της πόλης.

Η Ειρήνη Καρανικόλα  αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού ήταν μέλος της ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ και θα βοηθήσει στην προσπάθεια του συλλόγου για την επάνοδο στη Β΄Εθνική.

Καλοσωρίζουμε τις τρείς  αθλήτριες στην οικογένεια του συλλόγου και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου αλλά και των δικών τους στόχων.

Στόχος της Διοίκησης και του προπονητή είναι η ολοκλήρωση η μετεγγραφή μιας  ακραίας αθλήτριας νεαρής σε ηλικία με την οποία βρίσκομαστε σε συζητήσεις για την ένταξή της στην ομάδα. Ευελπιστούμε ότι  σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε  την μεετεγγραφή.

Αλλαγές έχουμε και στο Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με την προσθήκη του κ. Χαραβελούλη Αχιλλέα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του εφόρου του Γυναικείου τμήματος . Η εμπειρία του στα Διοικητικά στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό  Σύλλογο  θα δώσει νέα ώθηση στο τμήμα του Βόλεϋ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ