ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου,  στο χώρο του Αναψυκτηρίου, πλαισιωμένη από έκθεση ζωγραφικής των καλλιτεχνών Γιώργου Κιτσούλη και Δημήτρη Λαπούση. 

SGT2 SGT3 SGT1Στην ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου Ευγενία Μαμανού τόνισε την αναγκαιότητα δραστηριοποίησης των γυναικών μέσω συλλόγων, για την προβολή και αντιμετώπιση των προβλημάτων της σύγχρονης γυναίκας και  συμβολής τους στην πολιτιστική ανάπτυξη της κοινωνίας. Παράλληλα παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα δράσεων του συλλόγου. Εκ μέρους των καλλιτεχνών ο Δημήτρης Λαπούσης, αναφέρθηκε στην παρουσία της γυναίκας και στη δράση της ιστορικά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη και τις φίλες του, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όπως επίσης τη Φρόσω και τη Δέσποινα, από το «Αγάπη είναι», για την διακοσμητική τους παρέμβαση, τη Μαρία Βαρδιοπούλου για την επιμέλεια της αφίσας, το τυπογραφείο του Δημήτρη Γκίμα, και τον Γιάννη Ταουσάνη για τον ήχο. Τους αρτοποιούς της πόλης  Καραλή, Μαντά, Γκόγκο στις εργατικές κατοικίες, Βάνη, Βάνη- Mr Baker, Γουνιτσιώτη, το ζαχαροπλαστείο του Δανιήλ Τσίκου, το σούπερ μάρκετ της Θεοδώρας Μπλιάμπλια και το κατάστημα «Κεντρικόν» για τα υπέροχα εδέσματα που προσέφεραν .

Επίσης τους Τάκη Τζήκα και Γιάννη Γκαμπέτα για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση στο Αναψυκτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ