ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ

Με την ευκαιρία της έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2016 διοργανώνεται το Σάββατο 6 Αυγούστου Ολύμπια Ειρηνοδρομία, αφιερωμένη στην Ολύμπια Ειρήνη από τον Μ.Ε.Σ. Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων “Ο ΖΕΥΣ”, τον Πανβικτωριανός Σύλλογος φίλων της Ειρήνης και τον Μ.Ε.Σ.Καρυωτών “Ο Όλυμπος”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

*18.30 Θα ξαναζωντανέψουν οι μούσες και οι Χάριτες με την ερασιτεχνική μουσικοχορευτική παράσταση “Ορφέας και Ευρυδίκη” στη θέση “Σέλωμα” δηλ. σε μια πανέμορφη κορυφή του Ολύμπου από όπου η θέα είναι καταπληκτική αφού ανατολικά φαντάζει η Λεπτοκαρυά, δυτικά πρστατευμένη στις πλαγιές της μυθικής Τιτνάτας είναι η Καρυά, βόρεια υψώνονται ψηλότερες κορυφές του Θεϊκού βουνού και νότια όπου φτάνει το μάτι απλώνεται το εύφορο οροπέδιο της Καρυάς.

Ορφέας ο τενόρος Αστέρης Τσέτσιλας

Ευρυδίκη η καταπληκτική χορεύτρια Στέλλα Σταμόκα

Δαιμονία νύμφη η πανέμορφη Στελλίνα Ζακάρ

Σκηνοθεσία Δημήτρης Λαπούσης

*20.15 Ακολουθεί η ειρηνοδρομία προς το άγαλμα της “Ολύμπιας Ειρήνης” που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού με ενδιάμεσες στάσεις πολιτισμού και ειρήνης στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου και στις 2 πλατείες του χωριού. Η εκδήλωση θα τελειώσει γύρω στις 10 το βράδυ με πολλές εκπλήξεις.

Οργάνωση, επιμέλεια εκδήλωσης Μαρία Τσιρώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ