ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο νεαρός αθλητής Λεωνίδας Κουτσούκης χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Με αναρτήσεις στις προσωπικές τους σελίδες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Ν. Βαρέλα, Γ. Ξενοδόχοβ και Ν. Αναστασόπουλος κάνουν έκκληση προς όλους να βοηθήσουν το νεαρό ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, που πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία, προκειμένου να μεταφερθεί στη Βοστώνη και να κάνει επέμβαση.

Θυμίζουμε πως ο Νίκο Βαρέλα, πρώην συμπαίκτης του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση συμπαράστασης μετά την επίτευξη τέρματος σε περσινό αγώνα της ΑΕΛ, προκαλώντας αίσθηση με την κίνησή του και συγκινώντας τους φιλάθλους του ARENA που χειροκρότησαν την ενέργειά του.

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης, παίκτης της ομάδας της Ζακύνθου και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται εδώ και 6 μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, ενώ για να θεραπευτεί και να επιστρέψει υγιής στους δικούς του ανθρώπους και εν συνεχεία στο ποδόσφαιρο που αγαπά, θα πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη των ΗΠΑ. Για αυτό τον λόγο ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζητά την βοήθεια όλων των συνανθρώπων του έτσι ώστε να καλυφτούν τα έξοδα της νοσηλείας που είναι πάρα πολλά.

Αναλυτικά το κείμενο του Λεωνίδα Κουτσούκη

Με λένε Λεωνίδα Κουτσούκη και είμαι 21 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου…. Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ…

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γι’ αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: aelole

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com