ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΩ… ΚΟΥΓΙΑ!

Επιβεβαιώνοντας τις αναφορές για αυξημένο ενδιαφέρον της ΑΕΛ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Κ. Βάντερσον η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης κανείς σαφές σε μια μοναδική σε περιεχόμενο ανακοίνωση πως το θέμα θεωρείται λήξαν, τονίζοντας παράλληλα πως δεν παραχωρεί στον Αλέξη Κούγια «ούτε ένα ποτήρι νερό»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τις τελευταίες μέρες ο κ. Αλέξης Κούγιας προσπαθεί να επιτύχει για λογαριασμό της ομάδας του την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας Costa Viana Wanderson.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκτιμά και σέβεται απεριόριστα την πόλη και την ομάδα της Λάρισας. Στον κ. Κούγια όμως λέμε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, διότι δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα. Και επειδή εμείς στον Απόλλωνα τον γνωρίζουμε καλά δεν προτιθέμεθα να του προσφέρουμε ούτε ένα ποτήρι νερό. Το θέμα για εμάς θεωρείται λήξαν»!!

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΣΙΟΓΕΩΡΓΟΥ

Με μόλις 3 επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει η συνεργασία των «βυσσινί» με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσιογεώργο, ο οποίος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει πως σήμερα (23/7) λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσιογεώργο. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ