ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤ. ΤΣΙΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΗ

Το βιβλίο του με το τίτλο «Η Χάλκη μέσα στους αιώνες» παρουσίασε στο χώρο της πλατείας, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Χάλκης,  ο δάσκαλος – συγγραφέας Στυλιανός Τσιλιάκος. Στην εκδήλωση μίλησαν για το βιβλίο ο Κώστας Σπανός, εκδότης του «Θεσσαλικού Ημερολογίου» και οι φιλόλογοι Γιώργος Καλογιάννης και Ασπασία Τσινούλη.

XALKH2Συμμετείχε επίσης χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τερζούδη και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου προβάλλονταν παλαιές φωτογραφίες της Χάλκης. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Κιλελέρ και τον Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος εξήρε την προσπάθεια του συγγραφέα λέγοντας ότι το βιβλίο αποτελεί μια προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας της Χάλκη η οποία έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο μέλλον νέοι συγγραφείς θα συνεχίσουν την προσπάθεια του Στυλιανού Τσιλιάκου.

Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Α. Μπατζιανούλης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτας, Κ. Φιλιππούλης, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Α. Χατζούλης οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Κουκούτσης, Τ. Τσινούλης, Χ. Χατζούλης, Ρ. Κομήτσας, Θ. Νανούλης και Β. Χατζούληςο πρόεδρος Α. Παπαθεοχάρης και το ΔΣ της ΤΚ Χάλκης, παλαιοί πρόεδροι της Χάλκης, πολιτευτές κομμάτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κατοίκων της Χάλκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ