ΓΙΑΤΙ Ο ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Ο ετεροθαλής αδελφός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, Μαλίκ Ομπάμα, δήλωσε ότι θα ψηφίσει τον Τραμπ στις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

“Το όνομά μου είναι Malik και θα ψηφίσω για τον κ Donald Trump,” δήλωσε ο Ομπάμα στο BBC World Service από την Κένυα. “(Θα ψηφίσω Trump), γιατί μου φαίνεται ευθύς τύπος,  που μιλάει μέσα από την καρδιά του και αυτό μου αρέσει”.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Προέδρου των ΗΠΑ, ζει στο χωριό Kogelo στην Κένυα, αλλά εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους στην πολιτεία του Μέριλαντ.

«Αυτός είναι ο λόγος που θα τον ψηφίσω, αλλά και που άλλαξα από το Δημοκρατικό στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα» είπε.

Όσον αφορά τις απόψεις του Τραμπ για τη μετανάστευση και για τους μουσουλμάνους, ο Ομπάμα – μουσουλμάνος ο ίδιος – δήλωσε: «Είναι εξίσου δύσκολο τώρα για μένα ή και για οποιονδήποτε άλλο (να ταξιδέψει από την Κένυα στις ΗΠΑ) εξαιτίας αυτών που κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, και νομίζω ότι αυτό που προτείνει είναι απλά κοινή λογική.»

Το Kogelo, την πατρίδα της οικογένειας Ομπάμα, που βρίσκεται στα νοτιο-δυτικά της Κένυας, το επισκέφτηκε ο Μπάρακ Ομπάμα τον Ιούλιο του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ