Ο ΚΑΡΓΑΣ, Ο ΑΣΙΚΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ

Αμφιλεγόμενη δημοσιογραφική προσωπικότητα ο Κυριάκος Θωμαΐδης και γνωστή η εμπλοκή του σε σειρά «ύποπτων» υποθέσεων που έχουν να κάνουν με το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, έβαλε φωτιά χθες με την αποκάλυψη «ύποπτου» εμβάσματος του Ολυμπιακού προς την ΑΕΛ που προκάλεσε το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης.

Έξαλλος ο Κούγιας που αντέδρασε άμεσα υποστηρίζοντας με τηλεφωνική του παρέμβαση το νόμιμο της συναλλαγής που αφορούσε σε οφειλές από πώληση 2 ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής στον ΟΣΦΠ και «κερασάκι» ο μεγαλοπαράγοντας Αχιλλέας Μπέος, που αμέσως μετά έσπευσε να αναρωτηθεί «που είναι το κράτος»!!

Την ίδια ώρα αίσθηση προκάλεσαν τα ποσά που δαπανήθηκαν για δυο ποδοσφαιριστές, ας μας επιτραπεί η επιεικέστατη περιγραφή, «αγνώστου πατρός» και δίχως περγαμηνές, εκ των οποίων ο ένας κέρδισε τα ελάχιστα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν στη ζωή βάζοντας ένα απίθανο αυτογκόλ και ο δεύτερος παραμένει στην αφάνεια, όταν μάλιστα για τους δυο τους δαπανήθηκαν από τους ερυθρόλευκους 500.000 ευρώ!!!

Να θυμίσουμε πως ο Κάργας πουλήθηκε στον Ολυμπιακό για 250.000 και δόθηκε δανεικός στην Πλατανιά και ο Ασίκμπα πουλήθηκε και αυτός στον Ολυμπιακό και αυτός 250.000 ευρώ και δόθηκε δανεικός στη Βέροια.

Ή που τους περισσεύουν κάποιους ή που το… γαϊτανάκι θα έχει και συνέχεια.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ