ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Στις εκδηλώσεις για την 17η γιορτή πίτας στον Πυργετό παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο. Την εκδήλωση άνοιξε η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεωργία Σούκου.

Ο Περιφερειάρχης κ.Αγοραστός στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για μια εποχή που ο κόσμος φλέγεται σε μια εποχή ανασφάλειας εμείς απαντάμε με τον πολιτισμό ,γιατί ο πολιτισμός ενώνει κάνει ανθρώπους δυνατούς ,ο κ.Αγοραστος συνεγχάρει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργετού για την επιτυχία και διοργάνωση της εκδήλωσης ακόμη περισσότερο τις γυναίκες του χωριού που δημιούργησαν παραδοσιακές πίτες για την σημερινή εκδήλωση .

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος μίλησε για τον εθελοντισμό την δυναμικότητα των νέων παιδιών που συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους καθώς είναι σίγουρος ότι θα πάνε το σύλλογο ποιο ψηλά .Συγχαρητηρια στις γυναίκες του χωριού στην Περιφέρεια και τον ΔΟΠΑΠΕΠ για την στήριξη και διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς .Ευχηθηκε στους παρευρισκόμενους καλή διασκέδαση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού . 

πιτα1Στην 17η γιορτή πίτας παραβρέθηκαν ακόμη ο Πατέρας Αλέξανδρος ,ο  αντιδήμαρχος κ.Αχιλλέας Διψάνας ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,κα Ξανθή Ζησάκη ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ.Αθανάσιος Λαίνας ,ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας κ.Κώστας Γιαννούλας ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας, διευθυντές και καθηγητές των δημοσίων σχολείων του Πυργετού , Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ