ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ που παρουσία αρκετών φιλάθλων υποδέχτηκε στο ARENA την ομάδα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο σειράς φιλικών προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-1.

Με τα πόδια «βαριά» από τη σκληρή δουλειά στο Ελατοχώρι, η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, με την Κέρκυρα έξυπνα στημένη στον αγωνιστικό χώρο να καταφέρνει να προηγηθεί μόλις στο 13’ όταν από λάθος της άμυνας ο Κονσεισάο πλάσαρε τον Ξενοδόχοβ, ανοίγοντας το σκορ για τους Φαίακες.

Νωρίτερα και στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο πορτιέρο της Κέρκυρας είπε «όχι» σε σουτ του Μαρουκάκη, ενώ ανάλογη τύχη είχε και προσπάθεια του Βαρέλα στο 23’ που προτίμησε να πλασάρει αντί να «σκάψει» τη μπάλα, προκαλώντας την αντίδραση του Αναστασιάδη!

Οι δυο ομάδες πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια, με τους «βυσσινί» να χάνουν νέα σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στη γραμμή προσπάθεια του Αβραάμ!

Δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τις 2 ομάδες, με την ΑΕΛ να καταγράφει μια ακόμη επιθετική ενέργεια στο 53’, με το σουτ του Χοτζάλι να περνά άουτ, ενώ στο 76’ σε εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη για την ΑΕΛ την κεφαλιά του Σουλιώτη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το δεύτερο ημίχρονο, με το Ναζλίδη στις καθυστερήσεις να αποτυγχάνει για την ισοφάριση και το σφύριγμα της λήξης να δίνει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Στα παραλειπόμενα της αναμέτρησης το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε για την ΑΕΛ ο Λαμπρόπουλος, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν από την κερκίδα και οι «κομμένοι» Κουτσιανικούλης και Βέρτζος.

Τέλος αίσθηση προκάλεσε η απουσία των Monsters από τη συνηθισμένη θέση τους στο πέταλο, εξαιτίας της γνωστής διαμάχης με τον Α. Κούγια και της απόφασής τους για αναστολή λειτουργίας του συνδέσμου.

ael1Για την ιστορία την αρχική 11άδα της ΑΕΛ αποτέλεσαν οι: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μονιάκης Γιοβάνοβιτς, Δαμιανάκης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Ροβίθης και Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Καβουσάκης, Αβραάμ, Σουλιώτης, Φάρκας, Καρατάσιος, Μασούρας, Χοτζάλι, Καπνόπουλος, Μάκαριτς, Καπός, Γιαννιτσάνης, Ντεγκρά, Μανακούσιος, Κοντόρ, Ντέλετιτς, Ναβάρο και Ναζλίδης

ΦΩΤΟ: athleticlarissa

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ