ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ «ΟΡΕΣΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΧΟΥΒΑΡΔΑ

Την ευκαιρία να παίξουν μαζί με γνωστούς πρωταγωνιστές του θεάτρου, όπως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη,  ο Νίκος Κουρής, ο Νίκος Ψαρράς, και αρκετοί άλλοι είχαν χθες ερασιτέχνες ηθοποιοί από θεατρικές ομάδες της Λάρισας, που συμμετείχαν με έναν μικρό ρόλο στην «Ορέστεια»  του Γιάννη Χουβαρδά.

karamp2Η Ορέστεια του Αισχύλου αποτελεί τη μοναδική τριλογία αρχαίου δράματος που έχει σωθεί πλήρης και αποτελείται από τα έργα Αγαμέμνονας, Χοηφόρες, Ευμενίδες.Η συμμετοχή των Λαρισαίων ηθοποιών στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ ήταν μεν πολύ μικρή, αλλά η σκηνή της δίκης του Ορέστη που συμμετείχαν, είναι από τις πιο σημαντικές της τριλογίας.Στο τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές καθώς ήταν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η παραγωγή αναζήτησε ντόπια ταλέντα από όλες τις ηλικίες για να συμπληρώσει την ομάδα των ενόρκων και απευθύνθηκε στις τοπικές θεατρικές ομάδες.

Αναλυτικά επιλέχθηκαν οι ηθοποιοί : Χριστίνα Ανδρέου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Εύη Γιαννακοπούλου, Βασίλης Γκουντής, Χρήστος Ορκόπουλος, Νίκη Φασούλα, Δημήτρης Χασάπης και Γιάννης Χλόπτσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ