ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες στο Δήμο Αγιάς η εκτέλεση του έργου «Παροχή τροφίμων σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής».

Με την υπ’ αριθμ. 83/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς είχε εγκριθεί  η υπογραφή πρωτόκολλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς, στα πλαίσια της υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκτέλεση του ανωτέρω έργου.

Σύμφωνα με το ανωτέρω πρωτόκολλο συνεργασίας και δεδομένης της αναγκαιότητας αντιμετώπισης των αναγκών των αστέγων, καθώς και των ατόμων που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου με τη συνεργασία των εργαζομένων στο Πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ διένειμε στους 82 δικαιούχους του Δήμου Αγιάς τα κάτωθι τρόφιμα:

Μακαρόνια, Ρύζι τύπου Καρολίνα, Φέτα Π.Ο.Π., Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. , Νωπό κοτόπουλο συσκευασμένο ειδικής πτηνοτροφικής εκτροφής, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο , Γάλα εβαπορέ, Ελιές και Χαλβά με ταχίνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ