ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Δ. ΓΚΟΥΤΖΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΒΕΛΙΚΑΣ

Το παραμύθι “Ουπς… ενα ροζ χταπόδι στον ωκεανό” απο την Ήρα Εκδοτική και εικονογράφηση Σταμάτη Παπαδήμου της Λαρισαίας συγγραφέως Δέσποινας Γκουτζολίκα παρουσιάστηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Η εκδήλωση έγινε στο χώρο Πλατάνια Βελίκας με την στήριξη του Δήμου Αγίας, Κοινωφελής Επιχείρηση “Καλυψώ” και την παρουσία του βιβλιοχαρτοπωλείου “Άνεμος”, πολλοί βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν μια υπέροχη παράσταση βασισμένη στο βιβλίο. Η καλλιτεχνική επιμέλεια της παρουσίασης τελέστηκε απο την υπεύθυνη της “Δημιουργικής Πόρτας” κυρία Άννα Μανιάτη που μαζί με τους συνεργάτες της έδωσαν ζωή και χρώμα στο παραμύθι .

Η συγγραφέας ευχαρίστησε όλους όσους τη βοήθησαν στο συγγραφικό ταξίδι και όσους την τίμησαν με την παρουσία τους κι επισήμανε πως τα παραμύθια είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταδώσουμε στα παιδιά αξίες της καθημερινότητας κάτι που η ίδια επιχειρεί να κάνει στο βιβλίο της. Τέλος τόνισε ότι η διαφορετικότητα δεν πρέπει να μας αποξενώνει αλλά να μας ενώνει. Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά κατασκεύασαν ένα υπέροχο αναμνηστικό καδράκι με τους ήρωες του παραμυθιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ