ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ!

Σε νέα ανακοίνωση αναφορικά με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Ritzmaier προχώρησε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης δεν θα δοκιμασθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη σε προπονήσεις αλλά ούτε και στο μεθαυριανό φιλικό με τη Λειβαδιά, λόγω εκκρεμοτήτων στη λύση του συμβολαίου του με την Αϊντχόφεν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το αίτημα του κ. Αναστασιάδη να δοκιμαστεί ο ποδοσφαιριστής Ritzmaier, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί, διότι όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο παίκτης, αλλά και ο μάνατζερ του, επειδή δεν έχει λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του με την Αϊντχόφεν δεν είναι δυνατό να προπονηθεί, ούτε να αγωνιστεί με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο παίκτης και ο μάνατζερ του έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ και αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα συζητήσουν με τη διοίκηση της Αϊντχόφεν τη λύση του συμβολαίου του και κατόπιν θα επιστρέψουν στη Λάρισα, όπου και μετά από έγκριση από τον κ. Αναστασιάδη να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Ο κ. Αναστασιάδης είναι κατηγορηματικός ότι αν δεν δει ο ίδιος τον οποιονδήποτε παίκτη, εκτός κι αν είναι παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον γνωρίζει, δεν πρόκειται να δεχθεί να πραγματοποιηθεί καμία μεταγραφή».

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ