ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ RITZMAIER ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Την απάντηση στο «ναυάγιο» της μεταγραφής Μαρτίνες, η υπόθεση του οποίου δεν προχώρησε καθώς η ΑΕΛ επέμεινε σε αποδέσμευσή του από τον ΟΣΦΠ, έδωσε σήμερα κιόλας η «βυσσινί» ΠΑΕ που έφερε στη Λάρισα τον 23χρονο Αυστριακό Marcel Ritzmaier.

Ανακοινώνοντας την έλευση του παίκτη η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει τα εξής:

«Σήμερα ήρθε στη Λάρισα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του ο αυστριακός διεθνής Marcel Ritzmaier.

Είναι 23 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην παλιά πρωταθλήτρια Ευρώπης και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας Αιντχόφεν. Κατά την προηγούμενη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στην ολλανδική Ναϊμέγκεν με την οποία είχε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 2 γκολ και είχε 11 ασίστ. Αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10, έχει ύψος 1,87 και διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και τα καλά στημένα.

Ο Marcel Ritzmaier συμφώνησε να υπογράψει 3ετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ και η ΠΑΕ ΑΕΛ συμφώνησε μαζί του με όλους τους οικονομικούς όρους που έθεσε, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει τη μεταγραφή ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ζήτησε να δοκιμάσει τουλάχιστον δύο ημέρες τον παίκτη και αν είναι δυνατόν να τον δει αγωνιζόμενο για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα το πρωί στη Λάρισα με έξοδα της ΠΑΕ ΑΕΛ συνοδευόμενος από τη σύντροφο του και επισκέφθηκε με τον κ. Κυπαρίσση το AEL FC ARENA και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην προπόνηση».

ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΝΤΟΡ

Επίσημα παίκτης της ΑΕΛ θεωρείται και ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Κοντόρ, που υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί», ενώ αντίθετα αποκλείσθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη ο 21χρονος Μάκαριτς που έπαιξε και στο χθεσινό φιλικό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Απεκτήθη οριστικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση του απέναντι στην Κέρκυρα ο Owusu Ansah Kontor. Ο ποδοσφαιριστής καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς μας στο χθεσινό φιλικό με την Κέρκυρα και ο κ. Αναστασιάδης έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο».

2.Ματαιώθηκε η μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΕΛ του 21 ετών διεθνούς με τις μικρές ομάδες της Σερβίας Μίλαν Μάκαριτς .Ως γνωστόν τον παίκτη δοκίμασε ο κ. Αναστασιάδης τόσο στις προπονήσεις όσο και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και εισηγήθηκε αρνητικά για την απόκτηση του.»

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει πως όλα τα εντός έδρας φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα έχουν ώρα έναρξης στις εφτά παρά τέταρτο ( 18.45 μ.μ)

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ