ΔΕΥΤΕΡΗ «ΦΙΛΙΚΗ» ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα παρουσίασαν το Σάββατο οι «βυσσινί» που στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους υποδέχτηκαν στο ARENA το Λεβαδειακό του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αποσπώντας δίκαια το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας,

ntostanμε την ομάδα του να επιτυγχάνει και τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, αποχωρώντας νικήτρια με σκορ 1-2!

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με όμορφο σουτ του Ουρτάδο, ενώ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 29’ όταν σουτ του Ναζλίδη απέκρουσε ο Ναμάτσο.

Έχοντας την κατοχή της μπάλας και μπαίνοντας το ίδιο δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΛ που μέσα στο πρώτο 5λεπτο της επανάληψης κατέγραψε δύο καλές φάσεις για τέρμα.

Οι «βυσσινί» είχαν διπλή ευκαιρία σε συνεχόμενα σουτ του Ντέλετιτς και του Ροβίθη στο 51’, ενώ λίγο νωρίτερα σουτ του Λαμπρόπουλου εκτός περιοχής απομακρύνθηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον κίπερ της Λειβαδιάς!

Με δυνατά μαρκαρίσματα και λίγες φάσεις εξελίχθηκε το παιχνίδι, ενώ… προειδοποιητική όπως αποδείχτηκε λίγο αργότερα φάση για το Λεβαδειακό σημειώθηκε στο 63’ όταν σουτ του Μάντζιου απέκρουσε ο Καβουσάκης, με τον ίδιο παίκτη να χρίζεται σκόρερ 5’ λεπτά αργότερα όταν ισοφάρισε από τα 11 βήματα, μετά από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε η άμυνα της ΑΕΛ πάνω στο Βασιλείου.

Με την ισοφάριση άλλαξε και η μορφή του αγώνα καθώς στο 70’ σουτ του Βασιλείου για Λεβαδειακό μπλόκαρε ο Καβουσάκης, για να έρθει αμέσως η απάντηση της ΑΕΛ με το Μοσχονά να πέφτει εντυπωσιακά απομακρύνοντας σουτ του Ντέλετιτς, ενώ στο 73’ νέο σουτ του Ρέντζα από απόσταση μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ της Λειβαδιάς.

Με τις πολλές αλλαγές σαφώς να έχουν επηρεάσει το ρυθμό του αγώνα, η ΑΕΛ έχασε νέα ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Καπό που από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια στο 81’, για να δεχτεί στο 84’ και δεύτερο γκολ, με το Μάντζιο να γράφει το 1-2, διπλασιάζοντας έτσι και τα προσωπικά του τέρματα!

Το «στημένο» του Μονιάκη στις καθυστερήσεις δεν έφερε την ισοφάριση, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Ντόστανιτς με ανατροπή και σκορ 1-2.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Ντεγκρά (32′), Κοντόρ (32′), Ναβάρο(36′), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ουρτάδο, Αβραάμ, Ναζλίδης, Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: (32′)Ξενοδόχοβ, Ροβίθης, (36′) Μασούρας, (46′) Λαμπρόπουλος, Ντέλετιτς, Μονιάκης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Καπνόπουλος, Βαρέλα, Καπός, (60′) Ρέντζας, Καβουσάκης, (65′) Γκόλιας, (67′ Γιαννιτσάνης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ