ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ Κ.Δ.Β.Μ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) έχει ως βασικό αντικείμενο τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων  επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης σε σύγχρονα και καινοτόμα επιστημονικά αντικείμενα.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποτελεί πιστοποιημένο φορέα του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) με την αρ. 5859-10 (Βεβαίωση 3056/08.06.2011)

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιμόρφωσης και συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε γνωστικά αντικείμενα συνυφασμένα με το ακαδημαϊκό πλαίσιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό του προέρχεται, κατά κύριο λόγο, από το ερευνητικό προσωπικό του Ιδρύματος.

Βασικός στόχος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης τόσο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητές, απόφοιτοι, ερευνητές, μέλη ΔΕΠ) όσο και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Στη νέα φάση λειτουργίας του το ΚΔΒΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υλοποιεί μια σειρά από νέα, ανταγωνιστικά προγράμματα επιμόρφωσης:

  • Ειδική Αγωγή και Ψυχολογία – Νευροψυχολόγια (Διάγνωση – Θεραπεία – Αποκατάσταση)
  • Μαθησιακές Δυσκολίες: εξειδίκευση σε σταθμισμένα ψυχομετρικά εργαλεία και το σχεδιασμό παρεμβάσεων
  • Εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 1ου κύκλου και ευαισθητοποίηση στην κώφωση και βαρηκοΐα
  • Εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 3ου κύκλου
  • Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και επικοινωνία με κωφούς και βαρήκοους στο χώρο της εργασίας
  • Σεμινάριο Εκπαίδευσης σε Μοριακές Τεχνικές
  • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων
  • Επιμόρφωση στις ΤΠΕ και στις Εκπαιδευτικές εφαρμογές της Ρομποτικής και του Προγραμματισμού.

Αναλυτικά όλα τα προσφερόμενα προγράμματα αλλά και οι υπόλοιπες υπηρεσίες κατάρτισης και επιμόρφωσης  του ΚΔΒΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην ιστοσελίδα: www.kdvm.uth.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ