ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΣΚΛΗΘΡΙΩΤΗΣ-ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ «ΤΡΟΧΑΙΟΥ»!

Θέμα συζήτησης στα χείλη των κατοίκων του Σκλήθρου Αγιάς και όχι μόνο, καθώς η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη γραφική κοινότητα με την… προσγείωση αυτοκινήτου στη σκεπή οικήματος του χωριού.

Δυναμικός χαρακτήρας ο ιδιοκτήτης του οικήματος Κ. Σ., αν και παλιά καραβάνα στο τιμόνι ως οδηγός ταξί, αδυνατεί να πιστέψει τα όσα έζησε, μακαρίζοντας παράλληλα την τύχη του που τη γλύτωσε με ελαφρά τραύματα μετά από τέτοια περιπέτεια, σε σημείο που χθες βράδυ το γιόρτασε με την ψυχή του χορεύοντας με τους συντοπίτες του στο πανηγύρι του χωριού!!

Ο ηλικιωμένος άντρας, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών επέστρεψε σπίτι του, ενώ ειδικός γερανός απομάκρυνε μετά από πολύωρη επιχείρηση το «καρφωμένο» στη σκεπή του οικήματος του ΙΧ, με κάτοικο της περιοχής που μίλησε στη σελίδα να μας μεταφέρει πως ακόμη και έμπειροι πυροσβέστες τα έχασαν μπροστά στο απίστευτο θέαμα!

«Είμαι 30 χρόνια στην Υπηρεσία, τέτοιο πράγμα δεν ξανασυνάντησα, μας είπε πυροσβέστης», δήλωσε στο paidis.com η Α. Σαμαρά.

Και να σκεφτεί κανείς πως κάποτε μας συμβούλευαν «σαν βγεις στο δρόμο να προσέχεις τα αυτοκίνητα»!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ