ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΒΕΛΙΚΑ

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 170 δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έγινε σήμερα το πρωί ο αγώνας δρόμου  10 χιλιομέτρων, καλύπτοντας τη διαδρομή Λιμάνι Αγιοκάμπου – Βελίκα.

DROMOS2Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Με Θέα το Αιγαίο».  Την εκκίνηση έδωσε στις 8 το πρωί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Αγιάς Σωτήρης Μάρκου.

Έτρεξαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίας Αντώνης Γκουντάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας  Θανάσης Παιδής.

Οι τρεις πρώτοι στους  άνδρες  ειναι οι εξης: Χατζημιχος Γιωργος, Αργυρουλης Βασιλης, Γκουνταρας Στεργιος και στις γυναίκες  Τσαγκουλη Φανη, Κατσιγιαννη Ζωη, Σταματη Μαρια.

Την επιμέλεια του αγώνα είχε ο Πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Απόστολος Γούλας και οι εθελοντές του Συλλόγου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν  τους Εθελοντές Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού που με επικεφαλής την υπαρχηγό Πόλα Κουρέτσιου κάλυψαν τον αγώνα, το κλιμάκιο Πυροσβεστικής Αγιάς και τους καταστηματάρχες για τα νερά που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, καθώς και τους συμβούλους και τους υπαλλήλους του δήμου Αγιάς.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε με τη μεγάλη συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ  στο λιμάνι του Αγιοκάμπου . Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ