ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΖΕΡΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεκτή στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε η Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος να συγχαίρει τα κορίτσια και τη Λαρισαία προπονήτριά τους Αθηνά Ζέρβα για την σπουδαία διάκριση.

1 4Στη συνάντηση έδωσε το παρόν και ο υπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ενώ στη συνέχεια, η Εθνική Ομάδα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και ακολούθησε συνάντηση με τον υπουργό Επικράτειας, Νίκο Παππά.

Περήφανη για τα κορίτσια της η Ζέρβα, έβαλε για ακόμη μια φορά ψηλά τον πήχη θέτοντας ως επόμενο στόχο την Ολυμπιάδα της Τουρκίας.

«Είναι μεγάλη τιμή για όλη την Εθνική Ομάδα που μας δέχτηκαν τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και ο υπουργός Επικρατείας. Είναι ιδιαίτερα θετικό για τα παιδιά αυτά να αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειες τους να φτάσουν στην κορυφή. Συνεχίζουμε και βάζουμε πλώρη για νέες επιτυχίες με το εθνόσημο. Επόμενος στόχος μας είναι η Ολυμπιάδα της Τουρκίας, το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε η Αθηνά Ζέρβα, που απολαμβάνει με τις αθλήτριές της τους καρπούς των κόπων της, κάνοντας περήφανη και τη γενέτειρά της Λάρισα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ