ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Ανακοίνωση των monsters Λάρισας, Τυρνάβου, Αμπελώνα

Μετά από την εμπλοκή του ονόματός μας με τις γνωστές τακτικές της σύγχυσης και παραπληροφόρησης, είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε και να διευκρινίσουμε οριστικά και αμετάκλητα ότι:

▪ Η απόφαση αναστολής της λειτουργίας του συνδέσμου και αποχής από τους αγώνες πάρθηκε με γενική συνέλευση του κεντρικού συνδέσμου και των παραρτημάτων Τυρνάβου και Αμπελώνα με πλήρη παρουσία του επίσημου διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου, μια απόφαση που έγινε ΑΠΟΛΥΤΑ δεκτή και σεβαστή από όλα τα μέλη του συνδέσμου ( και όχι μόνο) όπως αποδείχτηκε στην πράξη.

▪ Μετά την απόλυτη δικαίωση από τα γεγονότα που έχουν ακολουθήσει και με το « κάτι σαν ΑΕΛ » να μεγαλώνει συνέχεια την απόσταση, συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να παρατείνουμε τόσο την αναστολή λειτουργίας όσο και την αποχή μας.

▪ Ο σύνδεσμος έχει περισσότερα από 50 μέλη εγγεγραμμένα στην Ερασιτεχνική με το διοικητικό του συμβούλιο να συμμετέχει ενεργά στις συνελεύσεις και να τοποθετείται κάθε φορά που είναι απαραίτητο και δεν έχει ανάγκη την εκπροσώπηση κανενός.

▪ Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλες δημόσιες απειλές του Κούγια εναντίον μελών μας, απειλώντας οικογένειες και εργασίες και μάλιστα παρουσία διοικητικών της ΠΑΕ. Αν θέλει, μπορεί να προσφύγει στα νόμιμα μέσα, αν συνεχίσει την τακτική του λεκτικού τραμπουκισμού θα φροντίσουμε να προστατεύσουμε τα μέλη μας και αν συμβεί ό,τιδήποτε υπεύθυνος θα είναι αυτός.

Για να σταματήσει και το παραμύθι με τα φαντάσματα και τις σκιές υπενθυμίζουμε πως πρόεδρος του συνδέσμου είναι ο Γιώργος Γεωργίου, γραμματέας ο Ηλίας Μακρίδης και νομικός εκπρόσωπος ο Τάσος Γιολδάσης. Τώρα μπορείτε άνετα από αύριο να κανιβαλίσετε και επώνυμα στο ραδιόφωνο-ντροπή που η δημοσιογραφική του δεοντολογία επιτρέπει στον καθένα να σπιλώνει συνειδήσεις χωρίς καμιά απόδειξη.

Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν, οι ανακοινώσεις ΠΟΤΕ δεν υπογράφονταν από πρόσωπο ή πρόσωπα.

Monsters

ΛΑΡΙΣΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

“Keep The Faith

 

ΥΓ. Κι όσον αφορά τα παιδάκια που φοράνε το σήμα της ΑΕΛ θεωρούμε αδιανόητο και ντροπιαστικό να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακά παιχνίδια και να γίνονται έρμαιο στις όποιες διαμάχες.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ