Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ MONSTERS!

Τον… Πανόπουλο της Ξάνθης βάλθηκε να ξεπεράσει, αν δεν τα έχει καταφέρει, η ΠΑΕ ΑΕΛ, που με νέα ανακοίνωσή της ανταπαντά στη χθεσινή των “MONSTERS” κάνοντας λόγο για «παγκόσμια πρωτοτυπία», χρεώνοντας μάλιστα σε μερίδα του Συνδέσμου «αρειανοποίηση» και «μεθόδους Super 3», περιγράφοντας σαφώς διασυνδέσεις με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Ελάχιστες και μόνον παρατηρήσεις επί της προ ολίγων ωρών ανακοίνωσης των Monsters.

1. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, σύνδεσμος, συλλογικό υποτίθεται όργανο, ενώ έχει αναγγείλει αναστολή της λειτουργίας του, να …συνεδριάζει και να εκδίδει ανακοινώσεις!

2. Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι πρόεδρος και γεν. γραμματέας των Monsters είναι οι κκ. Γεωργίου και Μακρίδης, οι οποίοι είχαν προ πολλού ανακοινώσει την αποχώρησή τους. Φαίνεται ότι “ευοδώθηκαν” οι προσπάθειες του κ. Γιολδάση να βρει “διοικητική φόρμουλα”. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τώρα γνωρίζουμε σε ποιούς θα απευθυνθούμε για τις τελευταίες ποινικά κολάσιμες “πρωτοβουλίες” του …συνδέσμου.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πλέον βεβαία για την απόλυτη δικαίωση των θέσεών της, καθώς εκτός της οφθαλμοφανούς παραδοχής ότι η “ηγετική” ομάδα των Μοnsters και μέλη του δ.σ της Ερασιτεχνικής είναι τα ίδια πρόσωπα, έγινε ηλίου φαεινότερο, ότι και η συγκεκριμένη ανακοίνωση εγράφη διά χειρών των κκ. Νάκα και Γιολδάση. Ανεξάρτητα ωστόσο απ’ όλα αυτά, είμαστε υπερσίγουροι ότι οι πραγματικοί Μonstes θα είναι εκεί, δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και κατακλύζοντας την κερκίδα τους, στο πέταλο, θα δώσουν την ενδεδειγμένη απάντηση προς κάθε κατεύθυνση.

4. Τέλος, υποσχόμαστε ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο την εντολή του λαού της ΑΕΛ, που μας δόθηκε στην φετινή “πρώτη” της ομάδας και μετά τα κατάπτυστα συνθήματα και γεγονότα κατά την διάρκεια μάλιστα του αγιασμού και δεν θα επιτρέψουμε επ’ ουδενί την “αρειανοποίηση” της “βασίλισσάς” μας, με μεθόδους “super 3”, τις οποίες δυστυχώς έχουν αντιγράψει οι εγχώριοι θιασώτες τους. Η ΑΕΛ δεν πρόκειται να γίνει έρμαιο ούτε υποκατάστατο στα χέρια κανενός.»

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ