ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Σε αλλαγή της ανταποκρίτριας του ΟΓΑ στο Δαμάσι προχώρησε ο δήμος Τυρνάβου, με απόφαση του δημάρχου παρά το γεγονός ότι 515 κάτοικοι του χωριού συγκέντρωσαν υπογραφές ζητώντας την παραμονή της στη θέση, αφού όπως αναφέρουν τους εξυπηρετούσε με τον καλύτερο τρόπο.

Ολα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2016 όταν ο δήμαρχος κοινοποίησε επιστολή στις διοικήσεις του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ ζητώντας την αντικατάσταση της υπαλλήλου, θεωρώντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ανακατανομή του υπαλληλικού δυναμικού του δήμου για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από τον ΕΛΓΑ υπήρξε άμεση απόφαση που ικανοποιούσε το αίτημα του δημάρχου με αποτέλεσμα η αντικατάσταση του ανταποκριτή ΕΛΓΑ να ξικινήσει από τον Μάιο.

Στον ΟΓΑ το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε στις 5 Ιουλίου και επίσης ικανοποίησε το αίτημα του δημάρχου, μόνο που την επόμενη ημέρα έφτασε στο γραφείο του προέδρου του οργανισμού το κείμενο με τις 515 υπογραφές κατοίκων του Δαμασίου, που ζητούσαν την παραμονή στη θέση της εν λόγω ανταποκρίτριας, το οποίο είχε επίσης κοινοποιηθεί στο δήμαρχο.

Η εμφάνιση των υπογραφών οδήγησε σε νέα επιστολή του προέδρου του ΟΓΑ προς τον δήμαρχο με την οποία όπως μαθαίνουμε, του ζητούσε να λάβει υπόψη τις επιθυμίες των κατοίκων και να δει αν θα πρέπει να αλλάξει την αρχική απόφαση περί αλλαγής της ανταποκρίτριας.

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος αποφάσισε να εμμείνει στην αρχική του απόφαση και έτσι από σήμερα έχουμε αλλαγή της ανταποκρίτριας του ΟΓΑ στο Δαμάσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ