ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!!

Με τους οργανωμένους απόντες, τις σχέσεις της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο και τις απίστευτες εκατέρωθεν ανακοινώσεις να παίρνουν τη θέση των προηγούμενων εναγκαλισμών και φιλοφρονήσεων, η ΑΕΛ, σε κλίμα που δεν τιμά κανέναν, συνεχίζει τη δουλειά προκειμένου να βρει τα αγωνιστικά της «πατήματα» ενόψει της νέας περιόδου!

Ο πρωτόγνωρος από κάθε άποψη πόλεμος… χαρακωμάτων μεταφέρθηκε και στα ερτζιανά, καθώς το «βυσσινί» ραδιόφωνο δέχεται καθημερινά τα πυρά φιλάθλων, ενώ κάποιοι ξεπερνώντας τον εαυτό τους έχουν άποψη ακόμη και για το ποιος δημοσιογράφος θα πρέπει να ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΛ και ποιος όχι, με γνώμονα το ποιος κατά τη γνώμη τους είναι «αντί-Κούγιας» και ποιος δεν είναι!!

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί η παρέμβαση του φιλάθλου J.A που τονίζοντας πως “ δεν θα επιτρέψουμε να γίνει Παναχαικοποίηση ή Παγουροποίηση της ΑΕΛ” περιγράφει «κόλπα του Κούγια» σε προηγούμενες… ομαδούλες, ενώ δεν διστάζει να τα βάλει και με τους μη-οργανωμένους της κερκίδας με απαξιωτικές περιγραφές του τύπου «οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι μόνο για πασατέμπο και ποπ-κορν»!!

Στο στόχαστρο των φιλάθλων έχει μπει μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αφού σε ιδιαίτερα χλευαστικούς τόνους σχολιάζονται οι φωτογραφίες του Α. Κούγια που όχι σπάνια συνοδεύουν τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ, με τους χαρακτηρισμούς για φερέφωνα και τις παραινέσεις για ελάχιστη τήρηση των προσχημάτων να δίνουν και να παίρνουν.

Στο πλευρό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στον αντίποδα ο Π.Μ, που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά την… «απομάκρυνση» του αντί-Κούγια και «γραφικού» όπως τον χαρακτηρίζει Σ. Κέλλα από το ρεπορτάζ της ομάδας, ενώ μάλλον μάταια ορισμένοι επιχειρούν με παραινέσεις να ρίξουν τους τόνους, επικαλούμενοι την επιβεβλημένη ηρεμία ως απαραίτητο στοιχείο για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία της ΑΕΛ.

Τώρα αν σε όλους αυτούς προσθέσουμε και κείνους που συχνά πυκνά «κράζουν» για την Πέγκυ Ζήνα και το Σάκη Ρουβά που επιλέγουν οι παραγωγοί του ραδιοφώνου, καταλαβαίνετε το τι μας περιμένει έτσι και «στραβώσει» κάτι στο πρωτάθλημα…

Υ.Γ. «Και η Παναγιά να βάλει το χέρι της…» που θα’ λεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, που ας μας επιτραπεί καλά κάνει και δηλώνει πως δεν ακούει και δεν διαβάζει τίποτα, διότι με τη φόρα που έχουν πάρει ορισμένοι αντί για προπόνηση στα Δέντρα τον βλέπουμε να παίρνει κατευθείαν τα… βουνά τον άνθρωπο!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ