ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0 ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τέταρτο φιλικό προετοιμασίας και δεύτερο σερί παιχνίδι για τους «βυσσινί», που μετά το ματς με τον Ατρόμητο ταξίδεψαν στην Αθήνα και τη Ν. Σμύρνη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης ξεκίνησε η ΑΕΛ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ξεκινά με τους  Καβουσάκη, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτη, Μονιάκη, Ουρτάδο, Καπνόπουλο, Αβραάμ, Ροβίθη, Καπό και Ναζλίδη, ενώ στον πάγκο για τους «βυσσινί» κάθισαν οι: Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μανακούσιος, Καρατάσιος,    Δαμιανάκης, Βαρέλα και Μαρουκάκης.

Αναγνωριστικά και χωρίς τη μεγάλη φάση τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την ΑΕΛ να καταγράφει μια καλή σέντρα του Ρέντζα, που μπλόκαρε εύκολα ο Θεοδωρόπουλος στο 15’, ενώ η απάντηση για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε στο 19’, όταν το σουτ του Ολαϊτάν πέρασε άουτ, για να ακολουθήσει νέα φάση για τον Πανιώνιο στο 28ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τασουλή, ο Ντουρμισάι δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι, με τη μπάλα να καταλήγει και πάλι άουτ.

Η πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση καταγράφηκε μόλις στο 30’ και για λογαριασμό των γηπεδούχων, όταν ο πορτιέρο της ΑΕΛ απέκρουσε με υπερένταση σουτ του Καθάριου, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με μια ακόμη φάση για τον Πανιώνιο και το σουτ του Ολαϊτάν να φεύγει άουτ, καθώς και δύο «στημένα» του Μπεν που δεν ανησύχησαν τον Καβουσάκη.

Με τον Πανιώνιο να έχει μια ανούσια υπεροχή και τους Ξενοδόχοβ, Βαρέλα και Δαμιανάκη να παίρνουν τη θέση των Καβουσάκη, Καπνόπουλου και Σουλιώτη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΛ, με την είσοδο του Μαρουκάκη στο 54’ να δίνει φάση στο 61’ για την ΑΕΛ, με τη μπάλα ωστόσο να μην του κάνει το χατίρι στο σουτ που επιχείρησε, περνώντας ψηλά άουτ.

Η κερκίδα έδειξε να «ξυπνά» στο 67’ με το δοκάρι των γηπεδούχων, όταν σε φάση διαρκείας ο Βλάχος έκανε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στο Μπεν κι εκείνος με νέο σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο επιθετικός μονόλογος του Πανιωνίου συνεχίστηκε, με τον Ξενοδόχοβ να βάζει «στοπ» σε όμορφη προσπάθεια του Μασούντ αλλάζοντας την πορεία της μπάλας στο 76’, με την ΑΕΛ να επιχειρεί να «κλέψει» το ματς στο 85ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του Κόρμπου ο Ντέλετιτς έπιασε το σουτ, για να μπλοκάρει εύκολα ο Θοδωρόπουλος.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με την ΑΕΛ να προβληματίζει, κυρίως στο επιθετικό της κομμάτι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ