ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός θα μεταβεί στη Σκόπελο  όπου θα συναντηθεί την Παρασκευή 5-8-2016 ,με τους δημάρχους  Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, Σκιάθου κ. Πρεβεζάνο, Σκοπέλου κ. Βασιλούδη , Αλοννήσου κ. Βαφίνη και πολλούς άλλους αιρετούς  και τοπικούς παράγοντες προκειμένου να συζητήσουν και να ανακοινώσουν

στο ευρύ κοινό την επιτυχή έκβαση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης  Θεσσαλονίκης- Β. Σποράδων .

Η ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκης – Σκοπέλου είναι ήδη σε λειτουργία από τον Ιούνιο του 2016 και αυτό οφείλεται στις συντονισμένες προσπάθειες οι οποίες ξεκίνησαν από την ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο τον Σεπτεμβρίου του 2015 με κυρίαρχο θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης- Β. Σποράδες , του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη , του Δημάρχου Σκιάθου κ. Πρεβεζάνου και των δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου κ. Βασιλούδη και κ. Βαφίνη.

Η επιτυχής έκβαση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σκοπέλου σύμφωνα με στοιχεία των δήμων Σκοπέλου , Σκιάθου, Αλοννήσου αλλά και των τοπικών επιχειρηματιών έχει αναβαθμίσει σημαντικά τις αφίξεις  και έχει τονώσει περαιτέρω την  οικονομία των Β. Σποράδων .

Η συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και των δημάρχων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκοπέλου , στη συνέχεια θα παρατεθεί δεξίωση από την  ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου  skopelos Village   και ακολούθως όλοι οι προσκεκλημένοι  θα συμμετάσχουν στα εγκαίνια πολιτιστικών εκδηλώσεων στο νησί της Σκοπέλου.

Οι προβλέψεις γα τα επόμενα χρόνια είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες με δεδομένο ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει ευρέως γνωστή  η δυνατότητα αυτού του ταξιδιού.