ΑΝ. ΧΑΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ Δ. ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΝΛ

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας τα ονόματα των νέων υποδιοικητών στα νοσοκομεία της χώρας. Βάσει της απόφασης στη Λάρισα τοποθετούνται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο η Ανθή Χαλιβέρα και στο Γενικό Νοσοκομεί Λάρισας ο Δημήτριος Λιόλιος.

Πανεπιστημιακό

Ανθή Χαλιβέρα: Είναι πτυχιούχος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜΒΑ executive) από το ΙCBS Business Collegean affiliated institution of Kingston University, London. Επίσης, έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Έχει διατελέσει υπεύθυνη Οργάνωσης και Διοίκησης σε τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία, υπεύθυνη λογιστηρίου σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων και υπεύθυνη λογιστηρίου και οικονομικής διαχείρισης σε φαρμακευτική εταιρεία.

Γ.Ν. Λάρισας

Δημήτριος Λιόλιος: Έχει πτυχίο Νοσηλευτικής από το ΤΕΙ Αθηνών, με ειδικότητα στην Ψυχική Υγεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Δαφνί). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως ψυχιατρικός νοσηλευτής στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ως διευθυντής πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ