ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΑ PLAY OFF ΤΗΣ Α2 ΠΟΛΟ

Ότι καλύτερο μπορούσε να πετύχει ανάλογα με τις συνθήκες το πέτυχε ο Ν.Ο.Λαρισας στα play off της α2 γυναικών. Στους αγώνες που έγιναν στην Πάτρα 30 και 31 Ιουλίου με απολογισμό μια νίκη μια ισοπαλία και μια ήττα η ομάδα της Λάρισας κατετάγη τελικά δεύτερη παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο και αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες αγωνιστικές και διοικητικές επέστρεψε στη Λάρισα.

Η ομάδα του Ν.Ο.Λάρισασ μετά τις ανεξήγητες αποφάσεις της ομοσπονδίας αναγκάστηκε να δώσει 3 αγώνες σε λιγότερο από 24 ώρες μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω ζέστης και υγρασίας στο κλειστό κολυμβητήριο της Πάτρας, σε αγώνες στους οποίους ήταν ξεκάθαρο ότι η 1η θέση άνηκε στην Πάτρα.

Στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Ευαγγελού μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα  κέρδισε τον Ηλιακό με 9-7 παίρνοντας μια γεύση το τι θα γινόταν στο παιχνίδι με την Πάτρα.

Στο επόμενο παιχνίδι στις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. κάνοντας ένα κακό παιχνίδι (κυρίως επειδή ο αντίπαλος ήταν θεωρητικά ο πιο εύκολος, υποτιμήθηκε) ήρθαν ισόπαλες με τον Νηρέα Χαλανδρίου με 5-5. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το ότι το παιχνίδι Ηλιακός-Νηρέας ήρθε ισόπαλος, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην ομάδα μας.

Το πρωί της Κυριακής στις 11.00 χωρίς άγχος πλέον τα κορίτσια αντιμετώπισαν την ομάδα της Πάτρας στα ίσα κατάφεραν να προηγηθούν κράτησαν τον αντίπαλο χωρίς γκολ για 5 λεπτά και εκεί μπήκαν στο παιχνίδι οι διαιτητές για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα γίνει κάτι το ανεπίτρεπτο πράγμα που κατάφεραν πολύ γρήγορα δεδομένης και της κούρασης της ομάδας του Ν.Ο.Λ. με το παιχνίδι να τελειώνει 11-6.

Έτσι κλείνει αυτή η χρονιά για την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ. με θετικό πρόσημο με χαμογελά και αισιοδοξία για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η σύνθεση της ομάδας του Ν.Ο.Λ. ήταν:

 

Προπονητής Γιώργος Ευαγγελός με συνεργάτη τον Ηλία Μπαλαμπάνη

  1. Καζάνα Χρυσ’η (τερμ.)
  2. Δημητρίου Μαρίνα (1 γκολ)
  3. Κυροδήμου Κατερίνα (1)
  4. Χασιώτη Βίκυ (3)
  5. Μπαλωμενάκη Ευαγγελία (4)
  6. Ιωακείμ Βάσω (2)
  7. Κουρούτσαλη Μαρία (4)
  8. Κοκκίνου Ήρω
  9. Χεδά Ελίνα
  10. Τσιγαρίδα Ασημένια (1)
  11. Πατούνα Αναστασία (3)
  12. Μιγδάνη Χριστίνα (1)
  13. Θεοχάρη Ευαγγελία
  14. Οικονόμου Μαρία
  15. Φίκα Ευαγγελία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ