ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ 10 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, 10 συνολικά κουτάβια εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες από περαστικούς στην κεντρική πλατεία της Γιάννουλης, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το τεράστιο θέμα των αδέσποτων αλλά και την ανευθυνότητα και το θράσος ορισμένων που ξεπερνά τα όρια.

koytabia1Με τα περιστατικά να πληθαίνουν καθημερινά, προφανώς και λόγω καλοκαιριού, και τους ανεύθυνους να αντιμετωπίζουν ανυπεράσπιστα πλάσματα ως πρόβλημα για τις διακοπές τους, αίσθηση προκαλούν και τα σχόλια φιλόζωων που περιγράφουν αδυναμία του Δήμου Λαρισαίων, με τις υπηρεσίες του οποίου επικοινώνησαν, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, την ώρα που δείχνει επιτακτική όσο ποτέ η ανάγκη επέκτασης του κυνοκομείου.

Σημειώνεται πως στη θέα των πανέμορφων κουταβιών ευαισθητοποιήθηκαν ήδη φιλόζωοι με αποτέλεσμα κάποια να υιοθετηθούν, ενώ τα υπόλοιπα φροντίζονται από κατοίκους της περιοχής, μέχρι να ενδιαφερθεί κάποιος για την υιοθεσία τους.

Τέλος αίσθηση έχει προκαλέσει και η επισήμανση Λαρισαίου που με ανάρτησή του καταγγέλλει παράνομους εκτροφείς «της πίσω αυλής» που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, κάνοντας μάλιστα λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση και απουσία ελέγχων από τις αρχές.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Facebook Anim.A.L.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ