ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΒΕΡΤΖΟΥ ΚΑΙ ΖΕΡΗ

Μείον δύο προβλήματα για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές Άγγελος Βέρτζος και Αλέξανδρος Ζέρης συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την πεποίθηση πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα λυθούν και τα συμβόλαια των Κουτσιανικούλη-Κοντοχρήστου, με τους οποίους βρίσκεται «σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας Άγγελος Βέρτζος και ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται και τους δύο ότι καλύτερο στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή.

Ειδικά για τον Άγγελο Βέρτζο η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να ξεχάσει το σθένος και την αυταπάρνησή του. Σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε βοήθησε την ιστορική μας ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να λύσουν τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Χρήστος Κοντοχρήστος με τους οποίους η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και αναμένεται μέχρι την Δευτέρα 8/8/16 να έχουν λύσει και αυτοί τα συμβόλαιά τους.”

Με αφορμή την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, ο πρώην πλέον παίκτης των «βυσσινί», Άγγελος Βέρτζος, μέσω του προσωπικού του προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, ευχαρίστησε την οικογένεια της ΑΕΛ και τους φιλάθλους της, ευχόμενος καλή πορεία στην ομάδα.

Αναλυτικά ο ποδοσφαιριστής ανέφερε τα εξής:

“Από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΑΕΛ και τον πρόεδρο της Αλέξη Κούγια που μ’ εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα της και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο να γυρίσει η ομάδα εκεί που πρέπει. Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν βάλει εξαρχής. Τέλος δεν θα ξεχάσω την αγάπη και την στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπο μου. Μεγάλη μου τιμή που στην ποδοσφαιρική μου πορεία πέρασα από την ΑΕΛ.”

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ

Στις προπονήσεις της ΑΕΛ μετέχει τις τελευταίες μέρες προκειμένου να δοκιμασθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη ο 31χρονος μεσοεπιθετικός και πρώην παίκτης του Πανθρακικού Χρήστος Τζάνης.

Ο ποδοσφαιριστής την σεζόν 2015-2016 βρισκόταν στον Πανθρακικό, αλλά υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο τη Βέροια, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Παραποτάμου, ακολούθησε η Αναγέννηση Άρτας και ο ΠΑΣ Γιάννινα για να καταλήξει το 2013 στον Πανθρακικό από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο του 2016. Έχει καταγράψει συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού 120 συμμετοχές στην Superleague, έχοντας πετύχει, παράλληλα, και 20 τέρματα, ενώ έχει 79 συμμετοχές και 8 τέρματα στην Football League.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ

Κυριολεκτικά «στον αέρα» βρέθηκε σήμερα το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 7/8 εκτός έδρας φιλικό της ΑΕΛ με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων που αφορούσαν στους Λαρισαίους φιλάθλους προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ.

Χαρακτηρίζοντας «πρωτοφανές» το ποσό των 10 ευρώ που ορίστηκε για το «πέταλο» η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ξεκαθάριζε πως αν η τιμή δεν μειωθεί στο μισό το παιχνίδι θα ματαιωθεί, με τις αντιδράσεις τελικά να πιάνουν τόπο καθώς με νεότερη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε πως το αίτημά της έγινε δεκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα, ότι η τιμή του εισιτηρίου για τους οπαδούς μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής θα είναι 5 ευρώ και βεβαίως θεωρούμε αυτονόητο ότι και οι οπαδοί των Τρικάλων θα πληρώσουν 5 ευρώ για την είσοδό τους στο AEL FC ARENA στον χώρο των φιλοξενουμένων στο βόρειο πέταλο.

Σημειώνεται πως η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων στις 19.00μ.μ.

Ε.Π.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ