ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ… ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ!

Είπαμε διαφάνεια και εξωστρέφεια, αλλά και το ατέλειωτο γαϊτανάκι ανακοινώσεων για το παραμικρό δείχνει πλέον να κουράζει. Αφορμή για το σχόλιο το σημερινό φιλικό της ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων με αντίπαλο την τοπική ομάδα (19.00) και τα όσα προηγήθηκαν με τις δικαιολογημένες είναι η αλήθεια αντιδράσεις της «βυσσινί» ΠΑΕ για το τσουχτερό 10ευρω

«στα τσιμέντα», αλλά και την ανταπάντηση του ΑΟ Τρίκαλα που στο ίδιο πνεύμα ζητούσε με τη σειρά του μειωμένο εισιτήριο και στον επαναληπτικό, αλλιώς απειλούσε με ματαίωση του αγώνα.

«Χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων από τις δύο πλευρές, με την ΑΕΛ να αναφέρεται στο «αυτονόητο» ανταποκρινόμενη στο δίκαιο αίτημα των Τρικαλινών, την ώρα που χρειάστηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 4 ανακοινώσεις για ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί με ένα τηλεφώνημα ή την ανταλλαγή mail!

«Το πολύ το κύριε ελέησον…» που λέει και ο λαός, αν και μεταξύ μας το περίφημο «όλα στο φως», με τον τρόπο που γίνεται πράξη, περισσότερο καταδεικνύει έλλειψη εμπιστοσύνης παρά πρόθεση ενημέρωσης των φιλάθλων για τα πάντα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ