ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ανακατατάξεις  στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, καθώς με μια λιτή ανακοίνωση που ανέβηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΛ γίνεται γνωστό πως κατόπιν σχετικής απόφασης της διοίκησης της ιδιοκτήτριας του ραδιοφώνου εταιρείας «Ανίκητο Άλογο» διευθυντής του «βυσσινί» ραδιοφώνου αναλαμβάνει ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

“Κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ της ιδιοκτήτριας του ραδιοφώνου εταιρίας «Ανίκητο Άλογο» διευθυντής του ραδιοφώνου της ΑΕΛ αναλαμβάνει ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και πανελληνίως γνωστός δημοσιογράφος κ. Γιάννης Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης, εκτός της παρουσίας του επί σειρά δεκαετιών σε ΜΜΕ της Λάρισας, έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου τύπου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, εκδότης του βιβλίου «Τα μυστικά της Βασίλισσας» αλλά κι εκδότης της αθλητικής εφημερίδας «the match Θεσσαλίας»”.

Σημειώνεται πως παράλληλα με τη δημιουργία θέσης διευθυντή στο ραδιόφωνο πληθαίνουν και τα σχόλια για απόλυτο έλεγχό του από την ΠΑΕ.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το μοντέλο με την ύπαρξη μόνο τεχνικού διευθυντή στο πρόσωπο του πρώην ιδιοκτήτη του “ok radio” Αποστόλη Νταχμίρη δεν λειτούργησε σύμφωνα με τις προσδοκίες της «Ανίκητο Άλογο», με τον κ. Νταχμίρη πάντως, εκτός από τη θέση και την απόλυτη γνώση του αντικειμένου, να κατέχει και το 10% του σταθμού (τουλάχιστο από τα όσα έχουν συμφωνηθεί και ανακοινωθεί επίσημα).

«Με δεδομένο το γεγονός πως δεν ήταν λίγες οι φορές που στηλιτεύτηκαν επιλογές και ανακοινώσεις της ΠΑΕ από ακροατές, η εξέλιξη δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν», υποστηρίζει έμπειρος περί των ερτζιανών, τονίζοντας πως αυτό ήταν το έναυσμα που τελικά ενεργοποίησε την «καρέκλα» του διευθυντή και οδήγησε στην επιλογή Καλογιάννη.

Να θυμίσουμε βέβαια πως αφού ξεπεράστηκε ο «σκόπελος» της παραιτήσεως Καλογιάννη, με αφορμή τα όσα είχαν προηγηθεί την περίοδο της «αδειοδότησης», και την οποία παραίτηση δήλωνε πως θα υποστηρίξει «με ιερή ευλάβεια», ο ίδιος καλείται πλέον να διαχειριστεί όχι μόνο την ανάγκη ηρεμίας στο ραδιόφωνο αλλά και τους “ασεβείς όψιμους ΑΕΛάρες, υπαλληλικές ουρές του ραδιοφώνου της ομάδας μας”, από τους οποίους πριν ένα μήνα περίπου διαχώριζε τη θέση του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ